Το Chikly Health Institute (CHI) είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός ο οποίος παρέχει εξειδικευμένες και καινοτόμες θεραπείες δια χειρός σε θέματα που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των σωματικών και συναισθηματικών δυσλειτουργιών. Η έδρα του Ινστιτούτου είναι στην Αριζόνα των Η.Π.Α. και ιδρυτής και πρόεδρος του είναι ο διεθνούς φήμης ιατρός και οστεοπαθητικός Bruno Chikly MD (France), DO (France, It., UK), LMT (AZ) ο οποίος έχει λάβει διάκριση και βραβείο για την εργασία και προσφορά του σχετικά με το λεμφικό σύστημα (Medal of Medical Faculty of Paris).

Το CHI προσφέρει σεμινάρια τα οποία κατατάσσονται σε 3 βασικές κατηγορίες: α) Lymph Drainage Therapy (LDT), β) Brain Therapy Curriculum και γ) Heart Centered Therapy (HCT). Ο ίδιος ο Bruno Chikly έχει διδάξει τα σεμινάρια του CHI σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο όπως είναι η Αργεντινή, η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ισλανδία, το Ισραήλ, η Ιταλία, το Μεξικό, η Πολωνία, η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, η Ισπανία, η Ελβετία, η Ολλανδία, η Ταϊλάνδη, η Τυνησία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αμερική.

Το Chikly Health Institute συνεργαζόμενο με το Holistic Physio Courses και τον Ιωάννη Ι. Γουβεράκη DO, PT, MSc, ξεκινάει για πρώτη φορά το 2019 να προσφέρει τα σεμινάρια του στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του CHI αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας ενώ σε κάποιες περιπτώσεις εκπαιδευτής θα είναι και ο ίδιος ο Bruno Chikly.

CHI Όραμα, Αποστολή και Αξίες

Το CHI είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στην εκπαίδευση, έρευνα και θεραπευτική αρτιότητα. Το Chikly Health Institute προσφέρει προηγμένα σεμινάρια σε επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Οι μέθοδοι που διδάσκει είναι μη επεμβατικοί και πολύ αποτελεσματικοί στην θεραπεία όλου του φάσματος των σωματικών αλλά και συναισθηματικών δυσλειτουργιών. Οι εκπαιδευτές του CHI δεσμεύονται να προσφέρουν πάθος στην εκπαίδευση και άριστη ποιότητα στο περιεχόμενο των διδασκόμενων σεμιναρίων.

Όραμα

Δια μέσου της καρδιάς και των χεριών άρτια εκπαιδευμένων και συμπονετικών θεραπευτών, στοχεύουμε να πετύχουμε και να διατηρήσουμε υψηλού επιπέδου υγεία μέσα στην κοινωνία μας.

Αποστολή

  • Να αυξήσουμε την ποιότητα της υγείας αλλά και την ενσυναίσθησης στην κοινωνία μας.
  • Επίτευξη του ανωτέρω μέσω έρευνας, εκπαίδευσης και υψηλού επιπέδου πρακτικής των επαγγελματιών υγείας.
  • Προσφορά σεμιναρίων σε επαγγελματίες υγείας σχετικά με προηγμένες θεραπείες οι οποίες είναι αποτελεσματικές στην θεραπεία όλου του φάσματος των σωματικών και συναισθηματικών δυσλειτουργιών. Πχ. παιδιά και ενήλικες οι οποίοι υποφέρουν από σωματικούς τραυματισμούς, νευρολογικές δυσλειτουργίες, γνωστικές ανικανότητες, λεμφικές παθήσεις, αθλητές με αθλητικούς τραυματισμούς, αποκατάσταση βετεράνων πολέμου και ηλικιωμένοι με δυσλειτουργίες σχετικές με την ηλικία οι οποίες περιορίζουν την ποιότητα της ζωής τους.
  • Να παρέχει συνεχόμενη έρευνα καινοτόμων και ενοποιητικών (integrative) θεραπευτικών τεχνικών για την θεραπεία σύνθετων σωματικών και συναισθηματικών δυσλειτουργιών.
  • Να παρέχει στην κοινωνία μας μία ευκαιρία να λάβει ήπιες και μη παρεμβατικές αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικές θεραπείες, τιμώντας τον άνθρωπο στο σύνολο του (σώμα – νους – πνεύμα).

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Bruno Chikly να παρουσιάζει τον εαυτό του και το Chikly Health Institute:

A Heartwarming Video on Lymph Drainage Therapy (LDT)

Ο Bruno Chikly μιλάει για την οστεοπαθητική αλλά και για την προσωπική του πορεία!

Gepostet von Chikly Health Institute Greece – Cyprus am Donnerstag, 21. Juni 2018